Friday, 25 September 2015

Berubah

Asalamualaikum

OMG! Lama gila rasanya tak on belog ni. Harusnya korang rindukan IF. Ehh.. ke IF yang rindu korang? Entah apalah yang malas sangat nak update belog sampai tak bukak setahun. Ko ghasee???
IF pun tak tahu. Atau sebenarnya lupa?

Banyak yang jadi dalam masa setahun ni.. Yang penting IF masih seperti dulu tidak pernah berubah. Yang berubah hanyalah berat badan yang semakin berat. Sebab sekarang IF dah habis belajar. Allahuakbar.. betapa lamanya tak update. Dulu update asik penat belajar asik kena buli dengan senior but now i'm officially graduate! yeahh Alhamdulillah to Allah.

Harapnya korang masih berminat nak dengar cerita dari IF. Post-post dulu IF da delete just tinggalkan mana yang betul-betul penting bagi IF.
oH yeah! lupaaaa.. SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KORANG!
Alhamdulillah masih bertemu lagi dengan raya haji pada tahun ni. Tapi macam-macam kan yang jadi tahun ni di Kota Mekkah. Orang kata tu tanda-tanda nak kiamat. Allahuakbar. Masih sempat ke kita nak bertaubat. Gunakan hari ni sebagai permulaan untuk perubahan yang kekal. Perubahan tu bialah kekal dan lebih baik dari semalam. Insyaallah.

Asalamualaikum

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget